lördag 14 januari 2012

Min dag i ord. Få ord..

En kort sidetrack..

Folk verkar ha ett intresse av att läsa vad annat folk gör hela tiden, därav finns bloggar och sociala medier..

Så nu kör jag en kort "min dag"-inlägg.

Vaknade igår kväll 20:00. Åt mat. Drog till gymmet. Kom hem. Åt mat. Sorterade brev. Jobbade. Kom hem. Åt mat. Jobbade. Kom hem. Åt mat. Sorterade brev. Och nu Bloggar jag. Ska snart iväg till gymmet igen. Efter det kommer jag antagligen komma hem igen. Äta mat. Sova.

Intressant? Det kräver inte så mycket kreativitet ifrån min sida, så jag är nöjd!

Som ett brev på posten fick jag en helvetes massa brev på posten...

Jag får fan ingen ordning på bildjäveln.. Hur svårt ska det vara?
Detta får typ duga.. Texten blev sned också.. Helvete då...
 Ser ni den där lådan där? Plus dom små högarna runtomkring den? Det är brev! Brev som fan! Det är brev som jag fick idag.. Så utöver det jag redan hade igår, har jag nu fått lite extra att sortera.. Förstår ni vilket helvete jag har här på mitt bord? Jag har ingen aning vart breven ska, så jag får ta ett brev i taget, kolla på adressen, skriva in adressen på hitta.se, försöka förstå vart jag ska lämna brevet och sen lägga det i rätt ordning! Och på den här skiten ska jag dela ut en helvetes massa tidningar också.. Vad fan, om jag ville ha ett ansträngande jobb så skulle jag för fan inte bli tidningsbud eller? Men jag får typ 3 öre/brev, så jag kan inte klaga för mycket.. (Jag vet inte hur man gör en arg smiley, men känner att detta är ett passande tillfälle för att göra en, men jag vet inte hur)

Vad har jag gjort för fel? Varför kan jag inte få en normal jävla text? Ser ut som om en treåring har skrivit detta..

Och nu hamnade jag här borta.. Kalas

fredag 13 januari 2012

Rolig fredag..

Ser ni? Det är 1678300 miljoner brev som jag måste sortera.. Alla ska ut i natt, och detta är enbart på mitt nya distrikt.. Kommer vara minst lika många på det andra.. Just nu älskar jag mitt jobb lika mycket som jag älskar folk som använder ordet "frulle" istället för frukost.. Ännu värre är det om dom använder det i samma mening som "full rulle".. Kan ni inte försöka vara roliga på något annat sätt? Trolleritrick eller nått..

Eftersom jag nästan precis har vaknat, så blir det nu full rulle till köket för att fixa en fralla till frulle som jag äter framför en filmrulle! Tadaaaaaa, magic!

Synes!

Vaken på natten sover på dagen

Det var några dagar sedan sist. Har ni saknat mig? För det har jag gjort. Har inte varit mig själv denna veckan.. Har varit extremt sur, grinig och trött.. Vart är den gamla vanliga David, han som hatar allt och alla? Men som ändå är glad.. Saknar han lite, bubbelibubben då..

Det som har hänt är att jag i måndags började jobba lite extra. För er som inte vet så är jag tidningsbud i Vänersborg. 6 nätter i veckan jobbar jag där och sen när jag kommer hem på morgonen har jag nu fått ett till distrikt här i Mellerud.. Jävligt ovant nu i början så jag är helt ur spår.. Plus att jag började en diet (deff) i måndags, och nu i början går jag runt och är hungrig hela tiden.. Jävligt bra planerat..

Jag fick punktering också! Fjärde gången under en 10 månaders period.. Det går bra nu.. Och nu är det fredagen den 13:e också, massa voodo-skit och farliga grejer som händer.. Kommer antagligen få ett piano i huvudet..

Nu ska denna gnälliga kärring lägga sig i soffan med en fet snus, för snart blir det jobb igen!
Hörs senare, kanske lite bättre, kanske lite gladare..

tisdag 10 januari 2012

Terminator städar min lägenhet och RoboCop sköter tvätten!

Ni vet hur jobbigt det är när man inser att man har glömt att köpa något i affären. Så måste man flyga tillbaka till affären i sin svävande bil, och när man väl är där så kommer man på att man lika gärna kunde ha skickat sin husrobot för att köpa all mat som självklart är i pillerform..

Vad hände där? Detta är en verklighet som 60-70-talet lovade oss till år 2000! Men vad har alla ingenjörer och uppfinnare gjort under tiden? Dom har tillverkat onödig skit som ingen behöver.. Vill ni ha exempel? Elbilen! Jag vill inte köra runt i en stavmixer, jag vill flyga för fan! Fixa det!

Fler onödiga saker, såsom elektrisk konservöppnare, självgående dammsugare, självspolande toaletter, taklampa med rörelsedetektorer och alla dessa jävla träningsprylar som man fäster på kroppen så man får "perfect abs" utan att göra någonting.. Hur svårt är det att sätta ihop alla dessa funktioner i en människoliknande varelse? Ta lite eltejp och fäst dom på en sexdoll så att jag kan få min robotslav någon gång!

Men mat i pillerform kan ni lika gärna lägga ner, hur gott är det inte med pizza? Känns som om jag har sagt det förut.. Men det är förbannat gott! Skiter i om jag blir fet, för jag kan bara luta mig tillbaka, kolla 12 avsnitt av Sopranos och låta den fantastiska "Abtronic" göra jobbet åt mig!

Hur tror ni att framtiden kommer se ut?
Jag tror att vi kommer leva på månen och att alla är lika mycket värda!
Eller att Al-Qaida tar över världen tillsammans med Apple..
Eller att Petra Mede vinner en Oscar för sämsta utländska komedifilm tillsammans med Björn Gustafsson..

Fullkomligt galna exempel, men allt är möjligt i framtiden!

måndag 9 januari 2012

Massa skit och fan..

Förlåt mig, jag har ljugit för er.. Då kanske ni tror att det handlar om min attityd mot barn och att jag slår dom i bollhav osv.. Men nej, det är faktiskt helt sant.. Utan det handlar om disken som jag ännu inte har tagit hand om.. Seriöst, kolla bilden som jag la upp för en vecka sedan och lägg på ungefär 8 glas, 4 tallrikar, en helvetes massa bestick, samt ett durkslag. Då kan ni tänka er att jag har en ganska imponerande hög här hemma! Jag är lite stolt, men mestadels känner jag mig smutsig.. Men nu är det dags!

Idag hade det varit perfekt att klaga på snön och alla raggare som sladdar. Det hade varit så underbart att skriva så mycket skit och få ur sig all aggression! Men jag får spara det till en annan dag, och då kommer jag inte vara nådig.. För ilskan tar över mig snart, lite som Frodo i Sagan om ringen.. Fast mindre bögigt..

Och där får jag börja med disken, fuck you disken.. Diskjävel..

söndag 8 januari 2012

Det är vatten på golvet.. (Lockande rubrik?)

Bloggar på begäran!

Denna meningen "Min frys är högljud och det är blött på golvet, men om jag höjer ljudet på TV:n och går runt pölen så kan jag nog fortsätta att ignorera det i några dagar till..", vara antagligen inte tillräckligt målande. Så jag får ta och förklara vad det betyder.


Vi börjar med att jag har spenderat hela helgen hos min far som jag har varit husvakt hos. Han har varit på upptäcktsfärd i dom Värmländska skogarna, så jag fick sköta gården. Detta är ingen vanlig gård, detta är en blandning av "Emil i Lönneberga" och "The Shining",  äckligt långt ifrån civilisationen.. Det var nära på att jag gick loss med en yxa i snickareboa.. Here's Emil!


Men nu till frysen! När jag kom hem till den efterlängtade soffan så slängde jag mig ner i den och började den intensiva slappningen som enbart en Svensson kan hantera! Efter bara några sekunder small det till i frysen, jag tänkte "ääääh, det var säkert inget".. Andra gången fick jag gå dit och kolla om maten var okej! Det var den, tack gode gud! Men det var så jävla mycket vatten på golvet.. Mina strumpor var våtare än en 14 årig flicka på en Justin Bieber konsert.. ( ohohoh, det kanske var lite väl grovt)...Sa flickan!! Boom, high five!

Nu är frysen välmående och jag har nya strumpor på mig, så allt är som det ska vara. Dock funderar jag lite på vad som kan ha hänt under tiden jag har varit borta.. Detta är mina teorier! Antingen så är det någon som skulle vara snäll och frosta av frysen, men som inte vet hur det går till och misslyckades rejält.. Eller så har det varit ett kort strömavbrott. Personligen tror jag på den mystiska och givmilde mannen som bryter sig in i främmande folks hus och frostar av frysar! En modern Jultomte.


Hoppas att detta var lite mer beskrivande av min fryssituation.


Vad för galenskaper kommer han vara med om imorgon tro? Kolla in imorgon så får ni se! Jag har absolut inget planerat, men jag kommer säkert på något..