lördag 31 december 2011

Höjdpunkter 2011!

Gott nytt år mina kära och bekanta!

Detta blir antagligen det sista inlägget för i år, så jag tänkte att det kan vara trevligt att titta tillbaka på 2011 och ta upp dom största händelserna!

Vi börjar med låten som blev en superhit mellan 8 och 17 åringar, "Fest hos Mange". Skaparna som heter "Mange Makers" gick sen vidare till att göra "Mange bjuder" och lagom till jul blev det självklart en remix på deras första låt som heter "Jul hos Mange".. Är det bara jag som tycker att dom har kört fast på samma spår?

SAAB. Jag är jävligt dåligt insatt, men jag tror jag förstod att fabriken var tvungen att gå i konkurs innan Viktor Muller insåg det. Jag menar, hur många gånger försökte han få liv i skiten? Ena dagen hörde man om "Den nya räddningen", och den andra dagen hörde man "Det funkade visst inte".  Nu är jag trött på att höra om SAAB.

Idol bjöd på många stjärnor i denna säsong, Såsom vinnaren Amanda Fondell. Men låt oss inte glömma Linni som fick oss att gå funderande i flera veckor på vad detta var för kön.. På audition kom det ytterligare en "one hit wounder", vi snackar Oleg! Som med sin låt "Electro Pop" blev känd i 5 timmar och försvann lika fort som människans förtroende för SJ. Oleg borde tipsa Mange Makers om hur man gör en karriär kortlivad!

Men det bästa under 2011 måste vara massmedians misslyckande till att stava Khadafis namn rätt.. Jag har fortfarande ingen aning om hur man stavar till Ghadaffi. Är det kanske Caddafy?


Nu i slutet vill jag bara påminna er om vad som hände på Utöya. Mer tänker jag inte skriva om det. Bara att vi förhoppningsvis kan ta lärdom av den tragedi som inträffade och se till att något liknande inte händer 2012.

Och med detta sagt ska jag nu rocka in det nya året! Skumpa och cigarr, skumpa och cigarr..

fredag 30 december 2011

Ny design, jävligt tufft.

Jag vet vad ni tänker. "Wooow bruschan, vad är detta för något häftigt place jag har kommit till? yoooo.." Jag antar att alla som orkar läsa min blogg är superhöga, och det är ungefär så dom snackar liksom..

Men nej! Ni har inte dragit i er en lina för mycket, ni har bara observerat min nya design! Efter några timmars klipp och klistrande så är jag äntligen klar.. Grått blev det.. Jag är inte nöjd..

Men bättre än såhär blir det inte för tillfället. För vet ni hur jävla tråkigt det är att bestämma färger, bilder, teckensnitt, storlek på texten, bakgrundsfärger, framför färger, framför bakgrundsfärger, färg framför bakgrundsfärgen framför bakgrundsbilden över texten framför sidotextens färg? Det är ett helvete..

Ge mig ett vitt linjerat papper så ska jag skriva skiten ur det!

På åTerseendE

torsdag 29 december 2011

Videobloggerier å grejer hörru..

Okej såhär är det va, jag har ingen tid till att skriva idag så gjorde en snabb videoblogg istället. Nu ska jag förhoppningsvis iväg och fixa min dator.. Död åt iTunes!


(Dialekten min är ju förjävlig)

onsdag 28 december 2011

TRE! Tre saker vill jag ta upp idag.

För det första; Varför ska det vara så svårt att öppna förpackningen till en nyinköpt tandborste? Blir lika förbannad varje gång. Och att hämta saxen är absolut inte ett alternativ. Man biter och sliter tills tandköttet är blodigt, och då är borstningen av tänderna det sista man vill göra.. Värdelöst..

För det andra; Folk som inte plockar upp efter sina hundar borde straffas. Nästa gång jag ser någon ignorera denna lag så kommer jag följa dom hem, sätta mig på huk i deras trädgård och ge igen, doggy-style!
Samma lag borde gälla hästar, ge ryttarna en Ica-påse så vi slipper köra i skiten på vägarna..

För det tredje; Om ni inte har fixat Spotify än så är det dags nu, det finns ingen ursäkt till att inte ha det. Detta är ingen reklam för programmet, jag tycker bara det är fruktansvärt pinsamt när folk lyssnar på musik på Youtube..
Nu däremot blir det reklam! När alla nu har fixat Spotify ska ni lyssna på denna låt; http://open.spotify.com/track/2kxnHU63gQ0LSb02NosEKr . Helt underbar!

Gillar ni inte låten så kan ni lika gärna avinstallera Spotify och fortsätta lyssna på Björn Rosenström på Youtube, era neandertalare..

Må gott!

tisdag 27 december 2011

Julen är slut, och jag likaså..

Får ta och skriva som alla andra gör efter att ha varit borta ett tag, "nu får jag skärpa mig.." Men det har ju för fan varit jul! Antar att alla har varit lika upptagna som jag med allt som hör julen till, haft det trevligt med familj och vänner!

Men hela denna helgen har inte bara varit go. Det har varit en hård prövning på både kropp och psyket.. Mellan den 23e och 26e går man igenom 4 olika tunga episoder som vissa människor kanske kan lyckas ta sig igenom på en hel livstid. Stress, övervikt, alkoholism och slutligen, självmordsbenägen.

Man börjar den 23e med att leta efter dom sista julklapparna. Eftersom dom flesta väntar till sista dagen så måste man stressa som fan och stå i kö hela dagen, och där blir man oftast hjärntvättad av all julmusik som spelas om och om igen.. Bjällerklang bjällerklang bjällerklang bjällerklang bjällerklang bjällerklang bjällerklang... Sen på julafton vänder humöret, man går runt och är glad hela tiden och är liksom hög på all julstämning.. Man trycker i sig sånt som kroppen inte är van vid, julmust, glögg, pepparkakor, fet mat och kanske några snapsar.. Detta är inte normalt att leva på. Kanske den extremt överviktiga svensken klarar av det, såsom Peter Harryson, han använder med mest sannolikhet alla dessa ingredienser på tisdagspizzan. På juldagen är ingen nykter. (Tror inte jag behöver skriva varför alkohol är dåligt för kroppen).. Man äter ännu mer fet mat. En kebabsallad utan grönsaker med extra sås är optimalt efter en hård utekväll! Vilket resulterar i att man ligger framför tvn med en jävla bakfylla och ångest och försöker äta sin kroppsvikt i chips på annandagen.. Sen ska man helt plötsligt gå tillbaka till sitt vanliga "Svensson liv", och det enda man har kvar som är positivt är dom goda minnena och dom fina julklapparna. Den feta magen och den mentala nedbrytningen klassar i alla fall jag till de negativa sakerna.

Tro fan man är helt slut efter denna högtid! Personligen så är jag fortfarande jävligt tjock och bakfull..

Men trotts allt detta så är det lika mysigt varje år, jag fullkomligt älskar julen! Nu ska jag sätta mig på motionscykeln och sedan gå till min psykolog..

Glad fortsättning!