söndag 8 januari 2012

Det är vatten på golvet.. (Lockande rubrik?)

Bloggar på begäran!

Denna meningen "Min frys är högljud och det är blött på golvet, men om jag höjer ljudet på TV:n och går runt pölen så kan jag nog fortsätta att ignorera det i några dagar till..", vara antagligen inte tillräckligt målande. Så jag får ta och förklara vad det betyder.


Vi börjar med att jag har spenderat hela helgen hos min far som jag har varit husvakt hos. Han har varit på upptäcktsfärd i dom Värmländska skogarna, så jag fick sköta gården. Detta är ingen vanlig gård, detta är en blandning av "Emil i Lönneberga" och "The Shining",  äckligt långt ifrån civilisationen.. Det var nära på att jag gick loss med en yxa i snickareboa.. Here's Emil!


Men nu till frysen! När jag kom hem till den efterlängtade soffan så slängde jag mig ner i den och började den intensiva slappningen som enbart en Svensson kan hantera! Efter bara några sekunder small det till i frysen, jag tänkte "ääääh, det var säkert inget".. Andra gången fick jag gå dit och kolla om maten var okej! Det var den, tack gode gud! Men det var så jävla mycket vatten på golvet.. Mina strumpor var våtare än en 14 årig flicka på en Justin Bieber konsert.. ( ohohoh, det kanske var lite väl grovt)...Sa flickan!! Boom, high five!

Nu är frysen välmående och jag har nya strumpor på mig, så allt är som det ska vara. Dock funderar jag lite på vad som kan ha hänt under tiden jag har varit borta.. Detta är mina teorier! Antingen så är det någon som skulle vara snäll och frosta av frysen, men som inte vet hur det går till och misslyckades rejält.. Eller så har det varit ett kort strömavbrott. Personligen tror jag på den mystiska och givmilde mannen som bryter sig in i främmande folks hus och frostar av frysar! En modern Jultomte.


Hoppas att detta var lite mer beskrivande av min fryssituation.


Vad för galenskaper kommer han vara med om imorgon tro? Kolla in imorgon så får ni se! Jag har absolut inget planerat, men jag kommer säkert på något..

1 kommentar: