fredag 20 januari 2012

Dåligt med schteeek där..

Det finns människor som försöker vara djupa och poetiska. Hur dom går tillväga för att framstå som det är att använda frasen "En bild säger mer än tusen ord" lite för mycket. Men i detta fallet passar det utmärkt, för denna bilden säger mer om min personlighet än vad alla mina blogginlägg kan göra.
Så här kommer nu tusen ord.
Vi börjar med det mest uppenbara, den gröna färgen på väggen där. Den är ju ganska jävla hemsk.. Det är inte jag som har valt färgen, men att jag har bott i denna lägenhet i snart 2 år och inte gjort något åt det, säger ganska mycket om min lathet.. Icke charmig färg som satan! Inte rolig att kolla på vid en massiv bakfylla..

Det ni ser i stekpannan är go jävla lövbiff, 150 kr/kg! Fint ska det va! Lite pommes strips till det och sen förstöra allt med en klick ketchup, underbart! Otroligt viktigt att det är pommes strips, och inga jävla frites.. Jag vet att det är samma sak, men slå mig på käften för det smakar skit..
Sen tycker jag att det är intressant att jag pressar ut pengar på fredagsfint kött när jag igår käka Eldorado hamburgare för typ 13:50 kr/kg..

El-tejpen! Jag kan inte räkna alla saker jag har lagat tack vare detta redskap. Min gamla moped rullade ett år extra, xbox, kläder, hänga tavlor,  ja allt går att fixa med el-tejp! Jag har till och med använt det till att slå in julklappar med. Och nu inser jag att el-tejpen måste vara den perfekta julklappen! Vem kan bli besviken av att få en rulle el-tejp? Det är så jävla grymt med el-tejp!
Nu är det så att jag inte har någon el-tejp här i huset så jag fick laga min sönderbrända stekspade med vanlig tejp.. Visst det funkar, men det hade varit mycket stiligare om det hade varit en svart el-tejp..

FUCK YEAAAAH EL-TEEEEJP!

Är det tusen ord än? Vi kör på lite extra för att vara på den säkra sidan. Man kan se min tumnagel där nere i hörnet, jag biter som fan på den på min fritid.. Detta är något jag vill sluta med, men eftersom jag inte äger en nagelsax så har jag inget val..

Jag har ingen jävla aning om hur många ord det blev.. Men oavsett så blev det ett blogginlägg, och det var det huvudsakliga syftet med det hela..

Stavar man ordet "el-tejp", "el-tejp", eller?

torsdag 19 januari 2012

Kungahuset är fett intressant..

Då var man här igen.

Bara så ni vet är nu alla brev utdelade.. (För er som följer min blogg slaviskt..) Så nu kommer min fritid gå tillbaka till det normala. Vilket betyder mer soffhäng än vad som anses vara hälsosamt, men också mer träning än vad som anses vara hälsosamt. Så jag räknar med att jag hamnar på plus minus noll där..

Nu till något ganska dagsfärskt! Kungahuset! Vem fan bryr sig om vad som händer där? Låt Kungen ha lite kul med strippor och sexa upp sin granne lite då och då.. Jag har noll koll på vad som händer där, men detta är hur jag har uppfattat situationen som.. Seriöst, Karl den II af Gustavsson Mr Vasa of Sweden är den enda svensken som faktiskt kan göra vad han vill, utan några som helst konsekvenser! Skjuter han en taxichaufför i pannan så åker han inte ens dit för det, han slipper till och med betala.. Men som sagt, mina kunskaper om den svenska kungligheten är väldigt begränsad, så detta kan vara saker jag bara har hittat på.. Det är sånt jag gör, skapar mina egna sanningar.. Lever i en bubbla..

Och ja, prinsessan är på tjocken.. Grattis antar jag? Igår lirade P2, eller någon annan skit-station "kungabarnets egna vaggvisa".. Vad fan är det med Sverige och denna hysteri? Lägg ner liksom..

Som ni säkert kan lista ut så hatar jag "Hey Barberibr..barara gänget", men deras parodi är ta mig fan kunglig! (ordvits-bonus på den?) Antar att all min kunskap kring hovet är grundad av dessa så kallade komiker. Så ni förstår om min världsbild är något vriden..

Nu ska jag äta Eldorado hamburgare ( som faktiskt inte är så goda som man kan tro) och kolla på den bästa formen av TV-underhållning! Feta människor som gråter sönder efter dom har sprungit 50 meter, genialiskt!

måndag 16 januari 2012

Vrf skriva korta ord när man kan förkorta dom ytterligare?

Yo ppl, wut iz up dwgz?

HITLER-SMILEY! //:=(

Är ni förvirrade? Det förstår jag. Jag är väldigt övertrött och då kan vad som helst hända..! Så.. Se upp lite..

Varför använder vi förkortningar när vi skriver? Och för er som inte kan gammal-Svenska.. Vrf nvädr v frkrtngr nr v skrvr..

Det där var ett uselt exempel, jag vet.. Men ni förstår min poäng. Det är LOL hit och ROFLMFAO dit. Kan vi inte sluta med dessa? Bara för att göra det enklare för mig? Varje vecka ser jag någon ny förkortning som är helt förvirrande. Typ, TTPLYTRF.. Vet ni vad fan detta betyder? Såg denna igår och tänkte WTF :O.. Jag testade att googla, men fick till svar " menade du PLAYRF", jag tänkte för mig själv "Förlåt mig herr Google men jag har ingen jävla aning om vad det är jag menar"..

Sen har vi ett ord som kan skrivas på många olika sätt, jag menar såklart "Okej". På engelska är det lite annorlunda, det kan skrivas "okey" eller "okay".. Det är lite svårt att veta när man ska använda sig utav vilken, så därför förkortades ordet ner till "OK" ( oh kheij på engelska, O kåå på svenska ). Då blev det lite enklare för alla att använda ordet korrekt. Nu var alla nöjda, människor var aldrig oense om huruvida ordet användes fel. Men då kommer det några jävla nördar och skriver "K" istället.. Latheten som uppstod där är ta mig fan skrämmande.. Några chipsätande nördar som spelar "LOL.. (Och i detta fallet står inte "LOL" för "laughing out loud", utan nu är det ett spel som heter "League of Legends". Men det är en sån sak man bara ska veta) Förstår ni min frustration?

Så mina kära nördar, använd tangentborden som era föräldrar antagligen har köpt till er för flera tusen kronor.. Sabotera inte det svenska språket med eran lathet.

OMG nu blev det mycket, TTYL PPL!