måndag 12 mars 2012

En hand kan användas till så mycket..

So put your hands up to the sky, I wanna see you wave them high. David Lindgren, mycket skön låt! Lätt värd 5:e platsen (eller vart han hamna)..
Melodifestivalen är över! Tack gode gud. Min besatthet av årets tävling har varit på en nästintill homosexuell nivå. Jag var en deltävling ifrån att komma dansandes ut ur garderoben. Nu är det fotboll och öl som gäller, den populära svenska huskuren mot homosexualitet.

Men nu snackar vi inte mer om detta. För nu ska jag hylla de som vinkar! Såklart. Det är ju måndag morgon, ganska standard liksom.
 Fan va glad man blir när någon vinkar till en! Tänk att ni samåker med grannen på väg till jobbet en trött och kall dag, och helt plötsligt vinkar någon till er. Fan va trevligt det blev i bilen! Eller är det bara jag som blir ovanligt exalterad vid dessa tillfällen? Som en hund. "Vem var det? Såg du? Vinka han till mig? Vänd! Jag måste se vem det var! Såg du vem det var? Hey! Hey! DU! VOFF!"

För att försöka skapa någon slags röd tråd i detta inlägg så fortsätter vi på samma spår. Med något som har hänt alla.
Du går på gatan, helt oskyldig. Kanske har du köpt lite sugrör på Hemköp. Vad vet jag.. Du möter någon av det motsatta könet som vinkar frenetiskt med högerhanden och som bär på det fetaste leendet. Och dum som du är vinkar du tillbaka för att sekunder senare inse att dennes pojk/flickvän går bakom dig.. Lite pinsamt, speciellt när man försöker hångla upp personen i fråga..

Jag tycker alla ska vinka hela tiden. Hur ni än gör det så blir det glatt i omgivningen. Om ni vinkar adligt, där ni rör på handleden i sidled samtidigt som ni kuperar handen format för en A-kupa. Eller om ni fladdrar med hela näven på ett osynkroniserat sätt, ( helst i kombination med en helikopter-keps) så kan det inte gå fel! Så nästa gång ni är på apoteket och köper intimvårdsprodukter, vinka till apotekaren när ert nummer kommer upp! Sprid glädjen som om det vore eran könsherpes!

So put your hands up to the sky, I wanna see you wave them high. Där knöt vi ihop gottepåsen på ett mycket professionellt sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar