måndag 19 december 2011

Wikipedia, angående pensionärer

"Pensionär: Ett däggdjur och en äldre ras av homo sapiens, de lever kvar år efter år och arten verkar aldrig dö ut. De föds vid 65 års ålder och till skillnad från vanliga människor så krymper de desto äldre de blir. Dom lever i kollektiv på ett så kallat "äldreboenden". Där lever de på föda som är mycket rik på fiber, samt bakelser i alla dess former. Och kaffe! Som inte ska drickas utan förtäras genom ett sörplande!

Mannen visar sin dominans genom att ge ifrån sig ett högt läte som kan liknas med en vanlig människas nysning. Den enda skillnaden är att pensionären tar i med all sin kraft för att få människorna i deras omgivnings uppmärksamhet. Kvinnan däremot är en skygg varelse som roar sig med enkla medel såsom korsord eller att sticka/virka. Dock så kommer deras dominanta sida fram på kvällen när det är dags att se på tv, mannen vill då se på något bekant (svenska filmer ifrån 1930-talet) men då är det kvinnan som tar tag i fjärrkontrollen och sätter på SVT1 ( det spelar ingen roll vad det är som visas, men den kanalen har alltid funnits och då är det den man ska kolla på). Ritualer är något dom håller kärt.

I samhället gör de nytta genom att sänka hastigheterna på vägarna, testar tålamodet på människor i mataffärskassan. Och tack vare deras nästintill ohälsosamma konsumtion av bingolotter så slipper tv-profiler såsom Lotta Engberg och Rikard Olsson att gå arbetslösa.

Trotts politikernas försök till att försämra äldrevården för att på så sätt minska antalet pensionärer så kommer det nya pensionärer varje år.
Forskare har länge undrat över hur det kan uppstå (födas) fler pensionärer när det är omöjligt för kvinnan att bli befruktad. Innan trodde forskarna att det berodde på mannens oförmåga att bli styv, därav framställdes läkemedlet Viagra, dock inga framsteg i forskningen. Däremot så ökade könssjukdomar drastiskt bland pensionärer.

Trotts att de för det mesta är en börda i samhället så är dom väldigt mysiga att kolla på, speciellt Arne Weise! Och Lena PH (hon måste väl vara runt 70 nu?).."

Detta är självklart inget utdrag från wikipedia, det är bara lilla jag som blev lite förbannad efter att ha stått och väntat på en gammal dam som skulle betala med mynt på hemköp.. Seriöst, 50 öringar funkar inte längre, och det hjälper inte att lägga i dom på nytt igen..

Får hoppas att jag inte får massa negativa kommentarer efter detta inlägg. För tro det eller ej, men ungefär en pensionär på tusen klarar av att starta en dator..

2 kommentarer:

  1. Haha du gjorde våran dag!


    Isabell och Eva

    SvaraRadera
  2. Trevligt att jag kan glädja mina medmänniskor :D

    SvaraRadera