torsdag 26 april 2012

Astrid Lindgren var en patologisk lögnare!

Året var 1821 då en ensam man vandrade i de svenska skogarna. Plötsligt stannar mannen upp, han tyckte sig höra något. Han vände sig om och till sin fasa står där en 3 meter hög varg, med tänder vassa som rakblad (Gillette; Fusion TurboHyper X5, ProGlide PowerSlide) och med ett maskingevär i vardera fyra tassar. Mannen stelnade av rädsla, han tänkte för sig själv "Spring för fan" men hans ben svarade inte. Vargen (som också var nazist) kom närmare, och mannen skriker sina sista döds-rop innan vargen äter upp honom i ett enda naffs.

Berättelsen är sponsrad av Gillette.

Fan, i morse hörde jag på radion att den senast dokumenterade vargattacken mot en människa i Sverige ägde rum 1821. Efter det har det inte dokumenterats något, inget på 200 år. Så jag antar att vi inte behöver vara så oroliga över att den stora stygga vargen blåser ner våra hus och käkar upp vår mormor..
Jävla barnböcker.. Dem har gett mig en förvriden världsbild.. Är det kanske samma med svensk media? Alla invandrare kanske inte är terrorister? Eller nej, falsk marknadsföring gäller nog bara barnböcker.

Men när vi nu sitter på denna information så kanske våra politiker kan lägga ner debatten om vargen. Låt vargen käka några höns och låt bonden sen skjuta vargen i huvudet. Om det inte vore för min skepticism mot barnunderhållnings-industrin så hade jag citerat "Lejonkungen" nu, det hade varit perfekt att skriva "The circle of life".. Det hade passat in så snyggt här! Men vem vet vad det egentligen betyder.. Walt Disney påstås ha varit (precis som vargen i min historia) en nazist. Så antagligen syftar det på utrotningen av alla judar.

Nej Mr politik, lägg ner snacket om vargen. Fokusera på riktiga problem, såsom äldrevården! För jag antar att det är fler som har dött på ett ålderdomshem än ute i skogen liksom?

söndag 22 april 2012

En traumatisk upplevelse

Först och främst så måste man stå i kö i 10 minuter bland barnfamiljer och kåta 15 åringar. Ungarna ska ha allt jävla godis som finns, och börjar grina och skrika när dom "bara" får; en jumbo-popcorn-med-smör, en stor Coca Cola, en påse godisnappar, 8 kinderägg samt 2 kilo lösgodis.. Klart som fan ungen blir förbannad när han inte får en påskmust på det!

Sen när ytterligare 7 familjer har genomgått samma procedur är det äntligen min tur!
- En biljett till en film som inte är skit tack!
- Tyvärr, vi visar bara filmer med Adam Sandler just nu..

Hänger ni med? Vi ska på bio!

Har man då turen att få en plats på en film som inte Hollywood har producerat enbart för att få oss att tömma röven på pengar.. Så är filmupplevelsen ändå inte värd 100 spänn..

Har ni åkt buss? I en trång jävla buss? I en buss där man blir kladdig om händerna så fort man tar i något, i en buss där alla dofter får en att tänka på sin döda mormor.. Sätt in en stor jävla vit duk i den bussen så har man en biosalong av världsklass!

Stolarna ser väldigt bekväma ut, men det gör en tarmsköljning också på väldigt långt avstånd.. Stolarna är hårdare än (jag börjar bli lat, så ni får sätta in ett eget skämt om erektion här).. MUGGHÅLLARE!! Är också en totalt värdelös sak. För nyser en person på andra sidan raden så skapas en kedjereaktion som gör att jag spiller min halvliter med Coca Cola över hela mig..

Placering.
Sitter man längst fram får man röra på huvudet som om det vore en tennismatch för att läsa texten. Sitter man längst bak så är man häftig! (Samma regler som på bussen) Men man ser fan inget.. Att sitta i mitten vore det optimala! Men då är man mitt i gröten, vilket betyder att man är fast.. Behöver man då pissa, vilket verkar vara det enda folk gör när dom går på bio, ja då är man lite körd liksom.. 2 timmar handlar det om, kontrollera eran blåsa för fan..

Sen börjar filmen! Tror man. Först ska det vara reklam i 18 minuter.. Men efter reklamen kan man njuta! Njuta av folk som pratar, sitter med mobiler som lyser upp hela salen, prasslar med sina 8 olika sorters godispåsar och sörplar med kaffet som dom har smugglat med sig in..

I slutet av filmen hörs den klassiska, "håll käften" skrikas ut av någon som har plågats av allt tjöt. Var inte den personen. Den personen är den värsta personen i hela biosalongen..

Fan vad jag hatar folk..