torsdag 15 december 2011

Sharialagar och grodmuggen

Yo people!

Idag blir det ett helt vanligt "idag har jag gjort detta" inlägg.

Vi börjar med att jag vaknade till att min granne skrek något på arabiska kl 01:00.. Detta är helt okidoki i vanliga fall, men vid denna tid hade jag fått in ungefär 5 timmars sömn så ni förstår om jag inte hade något större humör av att höra sharialagarna upprepas i 130 decibel.. Men nu ska vi inte gå för djupt in på detta ämne, för oavsett vad man säger angående det "multikulturella samhället" så anser folk att det är rasistiskt.. Oavsett om man har en positiv ställning eller ej, känsligt som fan.. Så vi går vidare! När jag väl hade vaknat till så insåg jag att det snart var dags att dra till jobbet.. Så jag gjorde som alla andra svenskar antagligen gör i denna situation; antingen stressa i sig mat och halvt påklädd springa ut till bilen. Eller; ringa till chefen och säga att man är sjuk.. Kom igen, alla har gjort det liksom.. (Fast var tyst om det, för cheferna har ingen aning om att folk gör detta.. så Shhhh!) Men jag drog till jobbet, did mah thing ya know.. Kom hem runt 06:00 och drog senare till gymmet.. Gick skit.. Så köpte en julmust som jag ska dra i mig som straff, typ.. Jävligt fuckat jag vet.. Men det som var bra var att jag fick tillbaka min julkänsla lite! Den dog ganska hårt när min enda adventsljusstake slockna.. Men det jag vill komma fram till är att jag nu dricker julmust ur min julmugg (ja det är en groda, och ja den är häftig), samtidigt som jag lyssnar på massa jullåtar och klär min julgran! Och för att smöra upp det lite extra mycket så har jag på mig pyjamas och en tomteluva! Så jävla mysig är jag, såhär ska varje dag vara! Förutom de extrema julhälsningarna till Allah mitt i natten..

Testar att skicka med en bild i detta inlägg. Mestadels för att se hur fan det funkar, men den är också till för er som tycker att det är tråkigt att läsa.. Något färgglatt som ni kan titta på en liten stund liksom..

Höhöh, ser ni? Grodmuggen, så jävla söt

tisdag 13 december 2011

Apple vs Amish

Jag avundas folket som lever i dåtid. Inte de som i en 40-årskris köper en ny bil och tror dom är 18 igen, som dreglar på 20 åringar och dricker skumpa på firmafester efter att dom blev rejält röv-fuckade i en hård skilsmässa.. Inte heller raggarna som anser att bilar var bättre förr. Volvo 740 är deras optimala bil, efter den modellen tillverkades det inga fler bilar enligt deras religion, den har allt man kan tänka sig! Dessa människor är inte vad jag tänker på. Utan de som har valt att ha kvar sin hemtelefon och skrivmaskin, dessa är mina nya hjältar! Här sitter jag liksom med den nyaste iPhone (har hört att det är straffbart att stava det på något annat sätt) telefonen och försöker lägga in musik.. Låter kanske inte så komplicerat, men för mig är det ett helvete.. ITunes, vad i fan är det? Och är det meningen att min dator ska frysa och bli oanvändbar när jag öppnar programmet?.. Datorn är nu rejält grillad.. Men det är inget problem, här sitter jag med en supertelefon som funkar precis som en dator, medans min dator är ur funktion tack vare denna supertelefon.. Funderar starkt på om det är denna taktik som Apple har använt sig utav för att konkurrera ut sina motståndare.. För jag är nu en arg men samtidigt väldigt nöjd konsument! Kanske blir en Mac dator ifrån mig själv till mig själv på julafton? //Hjärntvättad ungdom

söndag 11 december 2011

Psykopatisk mördare på rymmen, 19 dog i "paper cut-massakern"

Jag är ta mig fan odödlig! Lyssna här, check it out, yo! Jag är en av dom få utvalda som konstant får kedjebrev. Har ni kanske också fått dessa? I så fall vet ni vad jag snackar om. Det står alltid samma sak, "du kommer dö imorgon om du inte skickar detta till 10 vänner". Eftersom jag är en sån person som lever lite farligt, cyklar utan hjälm, åker Balder på Liseberg etc etc.. Så har jag chansat lite och valt att ignorera dessa varningar. Och konstigt nog så lever jag fortfarande! Är det inte fantastiskt?! Då kan vi konstatera 2 saker, antingen är jag odödlig, eller så är detta ren jävla bullshit.. Jag känner bara till en person innan som har varit odödlig och det var Jesus. Men eftersom han är lika verklig som Harry Potter så lägger jag mina pengar på att kedjebrev är lite fejk. Okej detta var kanske ingen nyhet, vem har hört talas om ett kedjebrev som har åkt fast för massmord liksom? Julkort som våldtar? SMS som snattar? Ja, ni fattar.. Men det jag funderar på är; vilka är dessa idioter som fortfarande skickar runt mailen? Helt sinnessjukt att det finns folk som tar detta på allvar.. Men om planen är att ett brev ska bli min död, så är nog en brevbomb ett effektivare alternativ.

Är förövrigt väldigt stolt över det där rimmet jag fick in, otroligt snyggt.