lördag 7 januari 2012

Full och kåt på England

Hi everybody!

When I´m drunk I love to speak English, it´s a weird fetish I have.. And now I have combined my fetish with my hobby, blogging and blabbering.. And maybe I got a little bit carried away with it, and maybe I enjoy it a little too much.. But..Yea! Here we go! Videoblogg number 4 "David drunk with a camera".

fredag 6 januari 2012

Anledningen till att jag inte betalar TV-licens!

Varje gång jag sätter igång min TV så är det alltid samma skit som visas. Amatörer som sjunger inför en jury, någon B-kändis som lagar mat med attityd, läkare som löser ovanliga fall som med mest sannolikhet inte finns i verkligheten, kvinnor som städar och visar hur man kan återanvända gamla tandborstar och omvandla dom till en fin tavelram.. "Arga Snickaren" som med lätt ADHD leker psykolog när han försöker fixa ett ungt pars relationsproblem.. A-lagare, sjuksköterskor, studenter, lastbilschaufförer, mammalediga, brandmän, långdistanslöpare, helt vanliga människor som svarar på frågor för att vinna miljoner.. Reality-serier där folk blir kära efter bara några få veckor, helt fantastiskt att det händer varje säsong! Det har nog ingenting med den pressade situationen att göra.. Fast det klart, dom som anmäler sig till "Bonde söker fru" är antagligen inställda på att hitta den rätta.. Så det spelar nog ingen roll vad det är för kön eller ansikte som dyker upp på inspelningsplatsen.. Kärlek ska det vara! "Big Brother" är kungligt, jag har själv sökt in så jag kan inte snacka skit om det.. Nu missade jag förra säsongen, men jag antar att den håller en hög klass! Mycket sofistikerade människor i en blandad miljö av utbildningar, yrken och ursprung..

Nu ska jag se en amerikansk polisman i 35 års åldern jaga efter en massmördare som antagligen har varit med om något hemskt i sin barndom. Jag tror serien heter "Every cop action/drama series that has ever been made".

Dr House haltar, Herr Svensson hatar..

torsdag 5 januari 2012

Jag kommer bli så fet om jag fortsätter äta såhär jävla mycket pizza! Och detta var en lång jävla rubrik asså..

Hej folket!

Nu har jag googlat Björn Borg och det visade sig att han spelade tennis på 70-talet eller nått.. Grymma kallingar har han i alla fall!

 Nu har jag precis beställt en pizza och ska snart iväg och agera finbesök hos min kära fader. Mer kommer inte hända ikväll, jag ska bara äta min pizza och vara glad!

Är det bara jag som alltid blir lite extra orolig när man har beställt pizza över telefon? Hörde dom rätt nu? Kommer jag få vad jag beställde? Det är inget rasistiskt med det, killen snackade bättre än vad jag gjorde. Men det är något med att beställa via telefon som gör att jag blir lite extra orolig, speciellt när man beställer en Hawaii utan ost med extra köttfärs.. Den är god! Kolla videobloggen! Nu måste jag iväg och hämta min pizza! Tror det har gått två minuter över femtonminuterenkvart..

Big luv 2 yall C U nxt tym!

onsdag 4 januari 2012

Hälsosamma Sverige

Två inlägg på samma dag är ambitiöst.

Jag var idag upp till hemköp för att köpa lite mat och bada i bollhavet. Som alla häftiga pedofiler gör. Men till min fasa ser jag att dom har tagit bort bollhavet! Tragedin är stor..

När jag nu såg detta flög mina tankar direkt till McDonalds som i flera år har lockat folk till sina lokaler för att det är ett barnvänligt och roligt ställe att äta på. Dom bjuder på clowner, bollhav och för ett tag sedan hade dom till och med Nintendo 64 uppställt mitt i restaurangen. Allt detta gör dom för att locka kunder och framför allt då barnfamiljer. Deras primära mål av kunder är antagligen inte "Businessmen". Deras största affärsidé "Happy Meal" som varje vecka bjuder på någon ny form av leksak (oftast ett samlarobjekt) minskar med mest sannolikhet inte barnfetman i landet. Ungarna skriker och skriker på föräldrarna att dom måste äta på McDonalds för att dom måste ha alla 7 actionfigurerna. Annars blir dom ju mobbade i skolan.. Och det är med all rätt! Jag kan inte räkna hur många kids jag har slagit för att dom saknar pokémonkort, senast förra veckan.. Jag nitade han i bollhavet!

Men jag tycker det är bra att barn belönas i tidig ålder för att dom äter onyttigt. Klarar dom av att äta Frosties, Nesquick och Kalaspuffar dagligen (utan att få diabetes) så ska dom självklart få en leksak! Jag vräkte i mig så mycket frukostflingor jag bara kunde för att få en 3D nyckelring med Jurassic Park motiv. Det slutade med att jag hade 3 nyckelringar med samma motiv, men det stoppade inte mig. Frukostflingor till middag? Ja självklart!

Om jag får barn, (och om ni har läst mitt tidigare inlägg så förstår ni att det antagligen inte kommer hända på ett tag) så ska jag tvinga mitt barn till att äta nyttigt och enbart leka med saker man kan få tag på i skogen, pinnar, kottar och sånt. Jag vet själv hur barnfetma kan påverka en. Jag blev inte mobbad, det klarade jag mig ifrån genom att äta mer onyttig skit och sen bli kung på skolgården med alla mina häftiga leksaker.

Som avslut så vill jag bara säga att om ni är i min ålder och fortfarande har en frukost som består av kalaspuffar, vitt bröd med Nutella på, och ett glas Oboy till det, så ska ni antagligen inte fundera på varför ni är feta. Skaffa ett gymkort eller gå ut och lek i skogen..

Svensson out!

Barn och snö, vad jag hatar mest.

Hur jävla fint är inte detta väder vi har fått denna ljuva vintertid! Låt det regna!
Vi samer och blonda fotomodeller här uppe i norr borde vara glada över att slippa snö och allt som hör det till. Isbjörnar, skotta och sånt. Det är så vi har det här i Sverige.

Trotts helvetes vintrarna vi har haft så går det runt folk och önskar att det kommer snö. "Det blir ljusare då", men skaffa en lampa eller nått. "Det är ju roligt för barnen". JA! Då kan dom ju leka i snön som snart blir lera och kasta varandra blodiga av isiga snöbollar. Men vad fan, barn är äckliga i vanliga fall, dom blir inte sötare när dom är genomblöta och gråter.. (Och kidsen har en tendens till att snora överallt när dom gråter, och det vill inte jag få på mig. Men tro fan att det gör det ändå) Nej, jag diggar inte barn.. Visst dom är söta när dom är nyfödda, men bara då om dom håller käften. Hur många gånger har man inte hamnat bredvid en skrikande unge på bussen och tänkt "skjut mig i huvudet".. Det enda man kan hoppas på vid det tillfället är att bussen tar en till Malmö.. (För tidigt?)

Sen finns det ju dom som vill åka skidor. Varför dom vill göra det vet jag inte.. Jag är kass på bollsporter..


Anledningen till att jag hatar snö och kyla beror nog på att jag aldrig vet hur jag ska hantera situationen. För mycket kläder och man svettas ihjäl, för lite kläder och man hostar blod i en vecka.. Men tänk er en värld utan snö. Vi slipper vara rädda för fallande istappar och att på fyllan ramla i en snöhög och förfrysa. Dom två vanligaste dödsorsakerna under vinterhalvåret. Om du nu vill tro på aftonbladet och flashback..

Njut nu för helvete av regnet! För snart så blir det sommar och vi vet alla vad det innebär, massa sol i fyra månader och inte en droppe regn. Det är så vi har det här i Sverige.

måndag 2 januari 2012

Hatar det där asså..

Som ni förstår så har jag inte tid till att blogga idag.. Jag ska bränna ner min lägenhet så jag slipper ta hand om disken! Tricket är att få det att se ut som en olycka så försäkringsbolagen pungar ut med lite cash!