torsdag 9 februari 2012

Som en cool guvernör sa..

I'll be back.. Och nu är jag det!

Det är exakt såhär jag fungerar under vinterhalvåret. När snön kommer så skiter jag i allt, totalt.. Går in i en djup depression och kommer ut ur den till våren. Där har jag varit nu, i ett mentalt svagt tomrum. En ganska bra ursäkt till varför jag inte har skrivit på några veckor!

Snö.. Jag hatar snö.. Om det inte vore för min fobi mot svettiga människor så hade jag flyttat närmare ekvatorn. Jag är så missanpassad för denna värld..

Saker som har hänt under tiden jag har varit borta:

Juholt avgick! Har en go videoblogg där jag på fyllan snackar med några vänner angående detta. Skulle ta 2237 minuter att ladda upp.. Det är några dagar.. Så skiter i det.. Men det började med politik och slutade med gruppvåldtäkt i min lägenhet. Där har ni det.

Det är kaos i Malmö! Hemskt vad som pågår där.. Tycker så synd om alla invånare. Ingen vet vad som händer, bara El-bolagen har koll.. Elpriserna har stigit som fan! Tragiskt..

Ett SJ tåg kom i tid! Underskatta inte detta historiska ögonblick! Visst, det var fel perrong och stad men tiden var rätt!

Reinfeldt vill ge oss möjligheten att jobba tills vi är 75 år! Tack Reinfeldt! Fler gamlingar som ska ut på vägarna under rusningstrafiken.. Kanon hörru.

Aaah, så härligt att vara tillbaka, aaaah..

Förhoppningsvis blir det mer och mer och mer, så länge vädret ger fan i att fucka mig bakifrån!