torsdag 15 mars 2012

En titel

Jag kan inte förstå hur andra bloggare kan skriva korta inlägg men ändå få fram sitt budskap.

tisdag 13 mars 2012

Nu finns jag på Twitter! (Jag tror att jag är hur känd som helst)

Tillägg på gårdagens inlägg; vinka enbart om ni har rakat er under armhålorna.

Twitter! Jag har fixat Twitter! Man kan inte driva en blogg utan att ha Twitter. TWITTER!

https://twitter.com/#!/MrDSvensson. Där har ni den, tror jag.. Klicka på länken och se om den funkar, ni vet hur man gör liksom..

Jag har absolut ingen koll på vad som händer här. Blir alltid lika förvirrad när jag ska börja använda nya sociala medier. Men som en stor fantast av Facebook så antar jag att det är precis samma sak här. Fast utan facerapes, farm/cityville förfrågningar, uppdatering om snö, och bilder på stolta föräldrar som har tagit kort på sin avkomma när den gör något helt fantastiskt för första gången (te.x ligga på mage). Finns det något kort här i världen på en unge som inte har en massa mat runt munnen förresten? Som inte är på svältande barn i Afrika då, såklart.

Jag är vän med Conan O´Brien! Så skulle jag formulera mig om jag inte visste bättre. Men detta kommer hjälpa mig att bli en effektivare stalker, Petra Mede kommer bli mitt första offer.. Som ni vet är jag inget större fan..

Vi får se hur det går med detta. Men "följ" mig gärna! Och "Twittra" gärna till mig så ska jag "retweeta" så fort jag kan. (Tror det kommer bli succé när jag väl vet vad det är jag snackar om.)

måndag 12 mars 2012

En hand kan användas till så mycket..

So put your hands up to the sky, I wanna see you wave them high. David Lindgren, mycket skön låt! Lätt värd 5:e platsen (eller vart han hamna)..
Melodifestivalen är över! Tack gode gud. Min besatthet av årets tävling har varit på en nästintill homosexuell nivå. Jag var en deltävling ifrån att komma dansandes ut ur garderoben. Nu är det fotboll och öl som gäller, den populära svenska huskuren mot homosexualitet.

Men nu snackar vi inte mer om detta. För nu ska jag hylla de som vinkar! Såklart. Det är ju måndag morgon, ganska standard liksom.
 Fan va glad man blir när någon vinkar till en! Tänk att ni samåker med grannen på väg till jobbet en trött och kall dag, och helt plötsligt vinkar någon till er. Fan va trevligt det blev i bilen! Eller är det bara jag som blir ovanligt exalterad vid dessa tillfällen? Som en hund. "Vem var det? Såg du? Vinka han till mig? Vänd! Jag måste se vem det var! Såg du vem det var? Hey! Hey! DU! VOFF!"

För att försöka skapa någon slags röd tråd i detta inlägg så fortsätter vi på samma spår. Med något som har hänt alla.
Du går på gatan, helt oskyldig. Kanske har du köpt lite sugrör på Hemköp. Vad vet jag.. Du möter någon av det motsatta könet som vinkar frenetiskt med högerhanden och som bär på det fetaste leendet. Och dum som du är vinkar du tillbaka för att sekunder senare inse att dennes pojk/flickvän går bakom dig.. Lite pinsamt, speciellt när man försöker hångla upp personen i fråga..

Jag tycker alla ska vinka hela tiden. Hur ni än gör det så blir det glatt i omgivningen. Om ni vinkar adligt, där ni rör på handleden i sidled samtidigt som ni kuperar handen format för en A-kupa. Eller om ni fladdrar med hela näven på ett osynkroniserat sätt, ( helst i kombination med en helikopter-keps) så kan det inte gå fel! Så nästa gång ni är på apoteket och köper intimvårdsprodukter, vinka till apotekaren när ert nummer kommer upp! Sprid glädjen som om det vore eran könsherpes!

So put your hands up to the sky, I wanna see you wave them high. Där knöt vi ihop gottepåsen på ett mycket professionellt sätt!