torsdag 8 december 2011

Hinner inte, måste rädda prinsessan..

Tja, hinner inte skriva nu..

Då kanske ni undrar "varför i helvete går han då in och skriver detta?".
Och det ska jag förklara nu! Till mitt (nästan perfektionella) utseende så är det många som tror att jag är en helt vanlig person. Men innerst inne bor det en fet liten unge som älskar att äta kakor och stänga in sig på rummet och nörda SNES(super nintendo entertainment system). Jag tror det står för det.. Så jävla nördig är jag inte... Men denna fula unge måste ibland få komma ut och roa sig, och det ska han få göra nu! Inte med kakor och sån skit,nej! Jag ska lira Yoshi world, Mario Bros och han "hadooken" killen som skjuter eld bollar, tills mina fingrar blöder!
Bamse-plåster och en hallonsoda står framme och nu jävlar ska det bli lir!

Så därför mina vänner har jag inte tid till att skriva ett långt inlägg som innehåller massa skit..

onsdag 7 december 2011

Och dom kallar mig onormal?

Hejsan alla! <3

Jag har gjort lite research för att lista ut vad en vanlig blogg innehåller för att sen matcha vad som behövs göras med min. Dels behöver man designa den själv med massa rosa skit i kanterna, och självklart ska man ha redigerat en bild på en blomma till svart-vit i Photoshop. Sitt namn ska stå längst upp tillsammans med en bild på dig själv i pushup-behå, och fonten man använder till texten ska vara näst intill oläsbar. Du ska vara 14-16 år och älska hästar! Och varje blogginlägg ska se ut så här.

"Idag så vaknade jag och gick upp och duschade och sminkade mig och åt, eller jag menade duschade och sen sminkade jag mig såklart! tihi :P^^ och sen gick jag till skolan och där träffade jag jacob och han är så snygg!!^^ :D :P sen gick jag till matsalen och åt mat och det var potatis som var bläää :(:(:(:(:( och sen så gick vi, jag, johanna och lisa till stan och shoppa kläder och hitta en gullig kofta med ordet "teenage slut" på, så ball ja ba älskar den <3<3<3<3<3 och en t-shirt med mina favoritkillar ifrån Twilight på och det var deras riktiga autografer på jag lovar jag har bevis det står så på lappen så alla kan ba hålla käften om dom inte tror på mig asså blir så arg liksom hallå på kvittot det är äkta liksom vafan!!!!!!! nu ska jag försöka få min mens för första gången och så ses vi på diskot kl 4, puss puss mina bitches I <3 U! :D:D:D"

Ja, detta var då ett exempel på hur alla fjortis-killar skriver i sina bloggar..

Så det är bara att inse fakta, min blogg kommer aldrig ligga på topplistorna..

Så tråkigt då :(((( Ajaaa, nu ska ja inte ta upp eran tid längre, nu ska jag ta 130 kort på mig själv för att välja ut vilket som blir morgondagens "dagens outfit"! BIG BIG luv & fuck all U haters :D:D:D

tisdag 6 december 2011

German gay-lovers & hårdrock

Det senaste har jag lyssnat väldigt mycket på Bandit rock när jag har jobbat natt. Jag är inget större fan av genren rock men vad mer finns det att välja på? P3 lirar skivor från 70-80 talet och Rix Fm dödar alla topp-hits på en kvart.. Men bandit har stor variation av musik, och dom är jävligt tuffa! "Bandit rock, vi spelar vad vi vill"  Ingen kan säga åt dom vad som ska spelas, häftigt.. Dock har jag lagt märke till 2 band som har något speciellt som gör att deras musik bara blir skrattretande.

Vi börjar med Volbeat! Har jag fattat rätt är detta danskar som sjunger på engelska, och det funkar inte alls.. Seriöst, hoppa in i Spotify och lyssna topp 5.. Fattar ni något? Vad sjunger dom? Oavsett vad danskar gör så gör dom det samtidigt som dom äter gröt..

Sen kommer vi till det andra bandet som är; Rammstein!
Tyskland är, och kommer för alltid vara stämplat (i min bok) som ett land som producerar mer "hardcore bögporr" än vad resten av världen kan producera sammanlagt.. Och Hitlers lilla skandal har ju inte direkt hjälpt landet att få en bättre image.. Och när jag nu hör dessa tyskar rocka loss ser jag framför mig en maktgalen bög som naken på scen försöker få en folkmassa att starta krig.. En liten vriden syn på världen, jag vet! Men kolla in detta http://www.youtube.com/watch?v=p7H7heGDqoY och försök att motbevisa mig..!

Trotts att herr Volbeat och fröken Rammstein är älskade av många så var detta tvunget att bli sagt!

Svensson signar ut, slut.

Gubbmys framför en öppen eld

Hej och välkomna till min lilla myshörna, här får ni sitta barfota och dricka kaffe med mig. Hej, David heter jag!

Läs om det där med en riktig pedofilröst, typ som Ernst Kirchsteiger..

Anywho, min blogg ska inte handla om nallebjörnar och marmelad utan den ska handla om allting där emellan. Några topics som antagligen kommer komma på tal är pensionärer i trafiken (!) och varför dom aldrig verkar förstå vad en fönsterruta har för funktion..Liksom, HALLÅ! Man kan se igenom rutan ifrån båda hållen, sluta stirra på folk och inse att ni inte är osynliga! typ.. Detta kommer jag antagligen skriva om varje dag så förbered er på det.. Vad mer..? Jo! Jag älskar att julpynta men hatar "komikern" Petra Mede. Min favorit maträtt är tacos, dock kollar jag aldrig på fotboll. Jag har alltid ett tuggummi i käften och där fick ni veta något jävligt intressant om mig, personligare och mer närgående än så kommer det nog inte bli..

Hur fan avslutar man ett inlägg? Med typ "kram".. eller? För "MVH" känns lite för opersonligt och torrt..

Kanske..
Låt era dagar vara ett under som förgyller ditt hjärta med sorg och glädje.

Jävlar vilket poetiskt/patetiskt avslut!