onsdag 4 januari 2012

Hälsosamma Sverige

Två inlägg på samma dag är ambitiöst.

Jag var idag upp till hemköp för att köpa lite mat och bada i bollhavet. Som alla häftiga pedofiler gör. Men till min fasa ser jag att dom har tagit bort bollhavet! Tragedin är stor..

När jag nu såg detta flög mina tankar direkt till McDonalds som i flera år har lockat folk till sina lokaler för att det är ett barnvänligt och roligt ställe att äta på. Dom bjuder på clowner, bollhav och för ett tag sedan hade dom till och med Nintendo 64 uppställt mitt i restaurangen. Allt detta gör dom för att locka kunder och framför allt då barnfamiljer. Deras primära mål av kunder är antagligen inte "Businessmen". Deras största affärsidé "Happy Meal" som varje vecka bjuder på någon ny form av leksak (oftast ett samlarobjekt) minskar med mest sannolikhet inte barnfetman i landet. Ungarna skriker och skriker på föräldrarna att dom måste äta på McDonalds för att dom måste ha alla 7 actionfigurerna. Annars blir dom ju mobbade i skolan.. Och det är med all rätt! Jag kan inte räkna hur många kids jag har slagit för att dom saknar pokémonkort, senast förra veckan.. Jag nitade han i bollhavet!

Men jag tycker det är bra att barn belönas i tidig ålder för att dom äter onyttigt. Klarar dom av att äta Frosties, Nesquick och Kalaspuffar dagligen (utan att få diabetes) så ska dom självklart få en leksak! Jag vräkte i mig så mycket frukostflingor jag bara kunde för att få en 3D nyckelring med Jurassic Park motiv. Det slutade med att jag hade 3 nyckelringar med samma motiv, men det stoppade inte mig. Frukostflingor till middag? Ja självklart!

Om jag får barn, (och om ni har läst mitt tidigare inlägg så förstår ni att det antagligen inte kommer hända på ett tag) så ska jag tvinga mitt barn till att äta nyttigt och enbart leka med saker man kan få tag på i skogen, pinnar, kottar och sånt. Jag vet själv hur barnfetma kan påverka en. Jag blev inte mobbad, det klarade jag mig ifrån genom att äta mer onyttig skit och sen bli kung på skolgården med alla mina häftiga leksaker.

Som avslut så vill jag bara säga att om ni är i min ålder och fortfarande har en frukost som består av kalaspuffar, vitt bröd med Nutella på, och ett glas Oboy till det, så ska ni antagligen inte fundera på varför ni är feta. Skaffa ett gymkort eller gå ut och lek i skogen..

Svensson out!

3 kommentarer:

  1. BRA SKRIVET! Om man ska se en fördel med pedofiler är det ju att dom iaf kör långsamt förbi dagis o skolor o även är extremt uppmärksamma i dessa miljöer haha

    SvaraRadera
  2. Oboy till frukost till I die <3

    SvaraRadera