lördag 31 december 2011

Höjdpunkter 2011!

Gott nytt år mina kära och bekanta!

Detta blir antagligen det sista inlägget för i år, så jag tänkte att det kan vara trevligt att titta tillbaka på 2011 och ta upp dom största händelserna!

Vi börjar med låten som blev en superhit mellan 8 och 17 åringar, "Fest hos Mange". Skaparna som heter "Mange Makers" gick sen vidare till att göra "Mange bjuder" och lagom till jul blev det självklart en remix på deras första låt som heter "Jul hos Mange".. Är det bara jag som tycker att dom har kört fast på samma spår?

SAAB. Jag är jävligt dåligt insatt, men jag tror jag förstod att fabriken var tvungen att gå i konkurs innan Viktor Muller insåg det. Jag menar, hur många gånger försökte han få liv i skiten? Ena dagen hörde man om "Den nya räddningen", och den andra dagen hörde man "Det funkade visst inte".  Nu är jag trött på att höra om SAAB.

Idol bjöd på många stjärnor i denna säsong, Såsom vinnaren Amanda Fondell. Men låt oss inte glömma Linni som fick oss att gå funderande i flera veckor på vad detta var för kön.. På audition kom det ytterligare en "one hit wounder", vi snackar Oleg! Som med sin låt "Electro Pop" blev känd i 5 timmar och försvann lika fort som människans förtroende för SJ. Oleg borde tipsa Mange Makers om hur man gör en karriär kortlivad!

Men det bästa under 2011 måste vara massmedians misslyckande till att stava Khadafis namn rätt.. Jag har fortfarande ingen aning om hur man stavar till Ghadaffi. Är det kanske Caddafy?


Nu i slutet vill jag bara påminna er om vad som hände på Utöya. Mer tänker jag inte skriva om det. Bara att vi förhoppningsvis kan ta lärdom av den tragedi som inträffade och se till att något liknande inte händer 2012.

Och med detta sagt ska jag nu rocka in det nya året! Skumpa och cigarr, skumpa och cigarr..

1 kommentar: