torsdag 5 april 2012

Att en korsfästning kan ge så mycket glädje!

Skärtorsdagen, emo-dagen! Lite skoj får man ha..

Så idag börjar vi firandet av Jesu uppståndelse! Mannen som kunde gå på vatten, förvandla vatten till vin, gå på vinet, dricka vinet, bli full, vakna dagen efter och må helt ok.. Han måste vara Guds son!

Han dog, sen var han inte död längre.. Detta vet vi, och det som händer där i mellan spelar ingen större roll.. Detaljer är inte så viktiga för de kristna. Kolla bara med Carola Häggkvist, hon hade nog inte alla detaljer när hon började dejta Runar Sögaard.. Han är så uppenbart gay liksom.

Nu får det vara nog med name-dropping! Här kommer det lite fakta kring denna gula högtid! Vi har påskharen, vi målar ägg, vi klär ut oss till häxor och cowboys, vi köper lösgodis och lägger det i konstigt vikta A4 papper och kastar på våra nära och kära..
Den fakta jag tänkte dela med mig utav, den finns inte.. För det finns ingen logisk förklaring till varför vi beter oss på detta viset.. Steget mellan Jesus och kycklingar är för stort..

Fruktansvärt konstigt.. Jag känner mig förvirrad.. Tur att man får extra ledigt så man hinner komma ikapp rent psykiskt efter denna extrema mindfuck..

Glad påsk på er alla, sup hårt nu när ursäkten finns!

2 kommentarer:

  1. älskar detta :)
    din fart i kombo med intelligens och ord-lego!

    SvaraRadera
  2. Haha tackar :D Att "ordbajsa" tror jag att det kallas :)

    SvaraRadera