söndag 12 februari 2012

Söndagsmorgon, vi börjar med ett påhopp..

Söndag, god morgon!

All religion i allmänhet är med mest sannolikhet påhittade historier som genom tiderna har vandrat ifrån en desperat person till en annan. Människor som inte kan hantera verkligheten och måste fly till något låtsas-paradis. Jag är fruktansvärt anti-religion, men jag vill tacka den sekten som kom på att söndagen ska tillägnas Herren! Så underbart att vara ledig på söndag!


"Mello" är ett hemskt ord.. Igår var det Melodifestivalen, ett svenskt kulturarv! Schlager i sitt esse! Laddade upp med go mat och (eftersom det blev nyktert), en Coca Cola. Tänkte att detta kommer bli en grym kväll. Det blev det inte, dock jävligt intressant!


På scenen kommer det ut; en bög, en pojke, ett missfoster, en 80-tals blondin, något med brylkräm i håret, en pojkbands-pojke med ett Colgate-leende, en balladbrud och fyra heta norrlänningar! Ett helt fantastiskt gäng! Om ni tragiskt nog missade gårdagens deltävling så kan ni bara slå på "Big Brother" när säsongen startar och se ett liknande gäng där!


Missfostret i fråga är såklart Thomas Di Leva! Denna kvinnoklädda hippie som självklart har rökt en hel del av moder naturs olagliga växter.. Håll er ifrån knarket barn, se hur det kan gå..
Å andra sidan så har vi Steve Jobs, skaparen/grundaren av Apple. Enligt uppgifter var han inte blyg för att röka hasch och poppa LSD piller.. Så barn, det kan gå bra också.


Vi avrundar där, simma lugnt?

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte hålla med dig angående religion David, religion ger människor hopp, tron på en högre makt kan för många innebära trygghet o blir som en moral kompass. Inte alltid en jättebra kompass men med rätt inställning kan den leda till mycket gott. Jag som suttit vak åt många döende människor vet hur en stark gudstro till exempel gör att dom blir lugna, tron att dom får komma till paradiset o få träffa nära o kära gör att dom lugnt kan somna in i den eviga sömnen. När en människa som inte tror på något dör har man flera timmars tröstande o lugnande framför sig, den oron o rädslan kan man inte förstå om man inte suttit där. Därför är tron på en högre makt inte enbart dåligt, den ger många människor tröst David o är när den används rätt något otroligt fint! Kramar Cajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oerhört bra skrivet, nästan så att man blir lite kappvändare här! Men det finns alltid olika synvinklar när det gäller religion, både gott och ont, som du sa. Men när du ser något som är lugnande för en gamling vid sin dödsbädd, så ser jag en terrorist som spränger, inte bara sig själv, utan oskyldiga kvinnor och barn för att komma till paradiset.. Folkmord, rasism och hat är vad religion har bidragit till i min mening.. "Präster får inte ha sex med kvinnor, men i bibeln står det ingenting om unga pojkar" Det är ungefär vad jag ser religion som, slavar som följer gamla regler ur en bok med påhittade historier.. Det är kristendomen det! Men jag är väldigt glad över att du fick mig att se en annan sida, en som inte är lika tragisk.. Kram på dig! :D

      Radera