tisdag 13 december 2011

Apple vs Amish

Jag avundas folket som lever i dåtid. Inte de som i en 40-årskris köper en ny bil och tror dom är 18 igen, som dreglar på 20 åringar och dricker skumpa på firmafester efter att dom blev rejält röv-fuckade i en hård skilsmässa.. Inte heller raggarna som anser att bilar var bättre förr. Volvo 740 är deras optimala bil, efter den modellen tillverkades det inga fler bilar enligt deras religion, den har allt man kan tänka sig! Dessa människor är inte vad jag tänker på. Utan de som har valt att ha kvar sin hemtelefon och skrivmaskin, dessa är mina nya hjältar! Här sitter jag liksom med den nyaste iPhone (har hört att det är straffbart att stava det på något annat sätt) telefonen och försöker lägga in musik.. Låter kanske inte så komplicerat, men för mig är det ett helvete.. ITunes, vad i fan är det? Och är det meningen att min dator ska frysa och bli oanvändbar när jag öppnar programmet?.. Datorn är nu rejält grillad.. Men det är inget problem, här sitter jag med en supertelefon som funkar precis som en dator, medans min dator är ur funktion tack vare denna supertelefon.. Funderar starkt på om det är denna taktik som Apple har använt sig utav för att konkurrera ut sina motståndare.. För jag är nu en arg men samtidigt väldigt nöjd konsument! Kanske blir en Mac dator ifrån mig själv till mig själv på julafton? //Hjärntvättad ungdom

3 kommentarer:

 1. broder ffs, spotify liksom? använder aldrig itunes typ

  SvaraRadera
 2. Jag har testat nyare bilar än 740 men hur jag än vrider och vänder på saken så är 740 den bästa bil som byggts om man nu inte ska ha en jänk som bruksbil.

  //Raggarbruden

  SvaraRadera
 3. Lyssnar nästan aldrig på musik i telefonen, så känns otroligt ovärt att betala extra cash för att kunna spela i mobilen.. Via spotify då..

  Haha, se där ja.. Jag hade helt rätt i den saken! Det kommer att bli mer angående raggarkulturen i ett senare inlägg :P

  SvaraRadera