måndag 30 april 2012

Kungahuset är fett intressant.. (part 3, the birthday)

Dagen till ära kommer nu fortsättningen på (vad som verkar bli en serie) "Kungahuset är fett intressant.."
För er som har missat denna gripande historia om en dyslektikers tuffa liv tillsammans med hans tyska plastinpackade fru och deras tre apanage-skadade barn, kan klicka på länkarna här under och hänga med ifrån start!

Kungahuset är fett intressant.. (Part 1)


Kungahuset är fett intressant.. (part 2, the new beginning)

Om ni har läst vad jag tidigare har skrivit om kungahuset så förstår ni att jag lutar lite åt det Rojalistiska hållet. Men jag ska idag hålla god min och vara genuint glad för kungens skull! Han fyller ju år :D Alla födelsedagar är värt att fira, ifrån Linda Bengtzing till Gandhi, födelsedagar är stort!

Så, jag må dig leva Ers Majestät och grattis på 66-årsdagen! Hur har första året som pensionär varit? Har våra skattepengar resulterat i ett ganska hyffsat pensionssparande? Någon halvmiljon i månaden sisådär? Köpt dig något fint?

Jag hoppas bara att morfar Carl går ut och roar sig som satan ikväll! Tänd en majbrasa, ta några bärs, tänd lite braj, tillsammans med bästa polaren Noppe Lewenhaupt, och bara njut af lifvet! Gå på krog och häng med andra mysiga medelåldersmän som du kan snacka barnbarn och väder med! Typ dessa gubbar;

    Lasse Anrell          Lasse Kronér                        Carl Jan Granqvist             Peppe Eng

Ett fruktansvärt jävla mysigt gäng med herrar! Kung Carl, Carl Jan, Noppe, Peppe, Lasse och Lasse! Dessa karlar hade varit ett drömupplägg för "Stjärnorna på slottet", de skulle bara strosa omkring barfota och dricka vin liksom.. Så ska min pension se ut!

Jag vet inte vart detta inlägg leder.. Men Carl Jan Granqvist är visst bisexuell.. Bara en sån sak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar